Info

Om fotografen:

Dækker uopfordret events i det offentlige rum. Det er typisk koncert- eller sportsbegivenheder. Billeder herfra udbydes til salg her på sitet.

Derudover er det muligt at bestille mig til specifikke formål, hvor billeder leveres på en lukket del af sitet. Kontakt mig for yderlige info. 

Bestilling og betaling:

Billeder leveres digitalt. Du bestiller billeder ved at klikke på den røde "Købe" knap ($ på ipad/iphone), og vælger herefter formål og størrelse. Køb gennemføres ved at vælge betalingsmetode. Ved betaling med kort modtager du automatisk en mail med link til download. Ved betaling med Mobilepay vil der være lidt behandlingstid fra min side, hvorefter du modtager en mail med download link. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål ifbm. betaling/levering.

Under betaling med kort bruges sikkerhedsprotokollen SSL (Secure Socket Layer), som sikrer, at de oplysninger du indtaster undervejs i bestillingen bliver krypterede og ulæselige for andre. SSL er en garant for sikkerheden og en SSL løsning betragtes som en meget sikker kryptering.

Hvorfor skal jeg oplyse email-adresse ved bestilling:

Når din betaling er registreret modtager du et download link på den email-adresse som du har oplyst under bestilling. Udover email-adresse skal du oplyse for- og efternavn. De oplysninger som du indtaster vil fremgå på den faktura/kvittering som du modtager ved betaling. Du behøver ikke oplyse alle felter, men det kan være en hjælp hvis du fx har indtastet forkert email-adresse og ikke har modtaget et download link. I disse tilfælde så kontakt mig via kontaktformularen.

Hvilken størrelse skal man vælge:

Billeder udbydes i forskellige størrelser målt i pixels. En tommelfingerregel er at 500px oftest er rigeligt til Iphone, 1000px til Ipad, 1500px til mindre pc-skærm, 2500px til større pc-skærm. Vær dog opmærksom at højere opløsning også giver flere detaljer, og bedre mulighed for at zoome ind på områder i billedet.

Fortrydelsesret:

Ved køb fraskriver du dig samtidig 14 dages fortrydelsesret. Du er dog velkommen til at kontakte mig såfremt du har købt et billede, og efterfølgende ønsker det i en højere opløsning, eller evt. til et bredere formål (fx kommercielt). I disse tilfælde finder vi en løsning, så du betaler differencen.

Anvendelse:

Privat brug: Du kan anvende billederne til private formål.

Editorial: Overvejende redaktionelt brug til at understøtte tekst.

Kommerciel: Typisk til reklame eller promovering af et produkt.

Billederne leveres i henhold til Ophavsretslovens bestemmelser, og må ikke videresælges/overdrages uden aftale med fotografen.

Ved kommerciel brug er det brugerens ansvar at sikre sig tilladelse fra de afbillede personer.

Er du i tvivl, så kontakt mig.

Diverse:

Skulle du finde et billede af dig selv på mit site, som du ønsker fjernet så kontakt mig.