Min interesse for fotografi er vokset støt gennem årene, og jeg afsøger i perioder forskellige genrer indenfor fotografiets mange muligheder, ofte inspireret af www.fo2rum.dk som er et fotografisk fællesskab for nuværende og tidligere medarbejdere hos TV 2 Danmark A/S.

Derudover er jeg med i et non-profit projekt www.alfeline.dk hvor vi arbejder på at udbrede kendskabet til historier og personer i det Sydfynske Øhav, fortalt gennem den fiktive karakter Alfeline. Dette er ikke fotografisk projekt, men med mit ophav i det Sydfynske danner dette ofte rammen om nogle af mine billeder.

Jeg er bosiddende med familien i Bredbjerg som er en del af Morud tæt på Langesø, og bruger ofte naturen rundt omkring på Fyn som inspirationskilde. Til daglig arbejder jeg med udvikling af TV 2’s digitale platforme.

Den interessante fortælling har altid min interesse, og ligger du inde med en sådan og mangler fotografen eller måske lidt sparring om de digitale muligheder, så tag endelig fat i mig.

Tilbyder fotografering hos dig eller på en udvalgt lokation. Billederne bliver efterfølgende professionelt redigeret og leveret digitalt. Da der skal være en rimelig balance mellem afsætning og den tid der anvendes på en opgave, er prissætning altid i forhold til den konkrete opgave/bestilling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@renedamkaer.dk eller via Facebook.